קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

סומסום מאהי מאהי מצופה עם מלפפון-סלט גרגיר הנחלים

סומסום מאהי מאהי מצופה עם מלפפון-סלט גרגיר הנחלים
סומסום מאהי מאהי מצופה עם סלט מלפפון-גרגיר הנחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 720 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שומשום, רוטב סויה, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב חמאת ג'ינג'ר סויה, פסטו קרוש מהי-מהי עם עגבניות שלפוחיות ורוטב חמאת לימון, ו קשיו-קוקוס מצופה מאהי מאי עם סלסה תפוז-בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד הראשון 6 מרכיבים; לשפוך לתוך שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה גדולה, ולהוסיף mahi mahi. חותם וצינה 8 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מערבבים שומשום וקמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
הסר דגים מן המרינדה; לטפוח יבש עם מגבות נייר. מעיל דגים מכל הצדדים עם תערובת זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים שומשום ושמני בוטנים במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
להוסיף דגים; לבשל 2 עד 3 דקות או עד הזהב. הפוך, להפחית את החום לנמוך, ומבשל 2 עד 3 דקות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מגישים מעל סלט מלפפון-גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס