זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה די טוב. נסו סופגניות בטטה עם ציפוי מייפל, בננה שוקולד צ'יפס גיליון עוגה עם ציפוי מייפל מתוק, ו סופגניות בטטה (מתכונים דומים).
בקערה בינונית, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ומלח. בקערה גדולה, לשלב ביצים, שמנת חמוצה, בטטה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב לשלב. להפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות. ללוש קמח עם הידיים לפי הצורך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מרדדים בצק לעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
4
לגזור בצק עם חותך עגול 2 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
חותכים את מרכז הסופגניות עם חותך עגול 3/4 אינץ'. Re-רול בצק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנות
6
בתנור הולנדי, מחממים שמן צמחי על חום בינוני עד 360 מעלות f. מבשלים סופגניות, בקבוצות, בשמן חם, 2 דקות לכל צד, או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
ניקוז על מגבות נייר. גבי קרח של סופגניות עם ציפוי מייפל, ומפזרים פקאנים קצוצים.