סופגנייה טירמיסו
המתכון סופגניית טירמיסו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 1148 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ליקר קפה, גבינת מסקרפונה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פנקייק דונאט עם סירופ זיגוג דונאט, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו מאפינס סופגנייה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את mascarpone, 1/2 כוס סוכר קונדיטורים, ליקר קפה ווניל בקערה גדולה והכה עם מיקסר על מהירות בינונית עד שמנת, על 1 דקה (לא overmix).
שלב את השמנת הכבדה וסוכר 1/4 כוס קונדיטוריה בקערה נפרדת; הכה על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת mascarpone ב 3 תוספות; להפריש.
מערבבים את האספרסו ואת הנותרים 1 כף סוכר קונדיטוריה בקערה רדודה. אחד בכל פעם, לטבול 12 חצאי סופגניות בתערובת האספרסו ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', לשבור את הסופגניות לפי הצורך כדי לכסות את תחתית המנה.
מורחים שליש מתערובת המסקרפונה על הסופגניות. טובלים את 12 חצאי הסופגניות הנותרים בתערובת האספרסו ומסדרים למעלה.
מורחים את תערובת mascarpone הנותרים על גבי. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
חותכים לחתיכות ואבק עם אבקת קקאו.