קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

סופגנייה טירמיסו

סופגנייה טירמיסו
המתכון סופגניית טירמיסו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 1148 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ליקר קפה, גבינת מסקרפונה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פנקייק דונאט עם סירופ זיגוג דונאט, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו מאפינס סופגנייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את mascarpone, 1/2 כוס סוכר קונדיטורים, ליקר קפה ווניל בקערה גדולה והכה עם מיקסר על מהירות בינונית עד שמנת, על 1 דקה (לא overmix).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ליקר קפהליקר קפה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
שלב את השמנת הכבדה וסוכר 1/4 כוס קונדיטוריה בקערה נפרדת; הכה על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת mascarpone ב 3 תוספות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את האספרסו ואת הנותרים 1 כף סוכר קונדיטוריה בקערה רדודה. אחד בכל פעם, לטבול 12 חצאי סופגניות בתערובת האספרסו ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', לשבור את הסופגניות לפי הצורך כדי לכסות את תחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
אספרסואספרסו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
מורחים שליש מתערובת המסקרפונה על הסופגניות. טובלים את 12 חצאי הסופגניות הנותרים בתערובת האספרסו ומסדרים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
אספרסואספרסו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
מורחים את תערובת mascarpone הנותרים על גבי. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
חותכים לחתיכות ואבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
7
צילום לוי בראון