קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה בטטה

סופלה בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה בטטה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, אגוז מוסקט, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומוסיפים מספיק מים מלוחים כדי לכסות. מבשלים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2
ניקוז. מחממים את התנור ל 177°. מחית שוט תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שאר המרכיבים (למעט מרשמלו) ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים לתוך צלחת תבשיל משומן.
5
אופים במשך 30 דקות.
6
מוציאים מהתנור ומכסים עם מרשמלו. לחזור לתנור ולהמשיך לבשל עד חום.
מרכיבים שתצטרך
7
ספר הבישול של גברת ווילקס.
8
לחץ על עשר מהירות