סופלה בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סופלה בטטה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 571 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, אגוז מוסקט, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומוסיפים מספיק מים מלוחים כדי לכסות. מבשלים עד מכרז.
ניקוז. מחממים את התנור ל 177°. מחית שוט תפוחי אדמה.
מוסיפים את שאר המרכיבים (למעט מרשמלו) ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך צלחת תבשיל משומן.
מוציאים מהתנור ומכסים עם מרשמלו. לחזור לתנור ולהמשיך לבשל עד חום.
ספר הבישול של גברת ווילקס.