סופלה ג'אנדוג'ה
סופלה Gianduja דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ליקר אגוזים, סוכר, שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: Gianduja, קרם Gianduja, ו ג'יאנדוג' ה ג'לאטו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה וסוכר 6 (6 אונקיה) ramekins.
מחממים את החמאה, 1 כף סוכר, ליקר אגוזים, ווניל בדוד כפול על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
הסר את תערובת החמאה מהחום, להוסיף את השוקולד, ולתת לשבת עד שהוא נמס, על 3 דקות.
מניחים את תערובת השוקולד בצלחת עוגה ומניחים במקפיא במשך 10 דקות כדי המשרד. השתמש בכפית כדי ליצור את התערובת הצוננת לתוך 6 כדורים בגודל שווה על הגודל של אגוז. שמור במקרר.
בינתיים, מניחים את הקמח בדוד כפול ומקציפים לאט בחלב.
לחמם את התערובת על חום בינוני, לטאטא כל הזמן עד עבה, על 5 דקות.
מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף כל הזמן. התערובת תעבה את העקביות של מיונז בעוד 3 עד 4 דקות.
הסר את התערובת מהחום. מערבבים את 6 אונקיות של שוקולד ולהניח בצד כדי לתת להמס השוקולד.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה גדולה עם הקרם של טרטר. באמצעות מערבל יד, מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר 1/4 כוס ולהמשיך להצליף עד פסגות המשרד. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת שוקולד חם.
מניחים כדור של תערובת שוקולד צונן בכל אחד ramekins. כפית את תערובת הסופלה על כדורי השוקולד ועד לקצה של ramekins. (בשלב זה סופלה ניתן לכסות ולשמור בקירור במשך 2 ימים.)
מניחים את ramekins באמבט מים חמים ואופים עד הזהב על גבי ואת הסופלה עלה, על 30 דקות (40 דקות אם בקירור).
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.