קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סופלה ג'אנדוג'ה

סופלה ג'אנדוג'ה
סופלה Gianduja דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ליקר אגוזים, סוכר, שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: Gianduja, קרם Gianduja, ו ג'יאנדוג' ה ג'לאטו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה וסוכר 6 (6 אונקיה) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
3
מחממים את החמאה, 1 כף סוכר, ליקר אגוזים, ווניל בדוד כפול על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
4
הסר את תערובת החמאה מהחום, להוסיף את השוקולד, ולתת לשבת עד שהוא נמס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
5
מניחים את תערובת השוקולד בצלחת עוגה ומניחים במקפיא במשך 10 דקות כדי המשרד. השתמש בכפית כדי ליצור את התערובת הצוננת לתוך 6 כדורים בגודל שווה על הגודל של אגוז. שמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
6
בינתיים, מניחים את הקמח בדוד כפול ומקציפים לאט בחלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
7
תוסיף את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
8
לחמם את התערובת על חום בינוני, לטאטא כל הזמן עד עבה, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף כל הזמן. התערובת תעבה את העקביות של מיונז בעוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
הסר את התערובת מהחום. מערבבים את 6 אונקיות של שוקולד ולהניח בצד כדי לתת להמס השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
11
מניחים את החלבונים ביצה בקערה גדולה עם הקרם של טרטר. באמצעות מערבל יד, מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר 1/4 כוס ולהמשיך להצליף עד פסגות המשרד. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת שוקולד חם.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
12
מניחים כדור של תערובת שוקולד צונן בכל אחד ramekins. כפית את תערובת הסופלה על כדורי השוקולד ועד לקצה של ramekins. (בשלב זה סופלה ניתן לכסות ולשמור בקירור במשך 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
מניחים את ramekins באמבט מים חמים ואופים עד הזהב על גבי ואת הסופלה עלה, על 30 דקות (40 דקות אם בקירור).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזה קרמנט דה בורדו עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.