סופלה גבינה
סופלה גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה די גרוע. נסו סופלה חזיר וגבינה, סופלה גבינה Ww, ו סופלה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל פנים של צלחת סופל 10-11 כוס עם 1 1/2 כפיות חמאה.
מוסיפים גבינת פרמזן; להטות צלחת למעיל.
ביצים נפרדות; לשים חלמונים בקערה קטנה וכל הלבנים בקערת מיקסר גדולה.
להמס את החמאה שנותרה במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קמח ומערבבים עד מבעבע.
מוסיפים מלח, פלפל, קאיין ואגוז מוסקט טחון. חזור לחום גבוה ומערבבים עד שחין תערובת, על 2 דקות; רוטב יהיה עבה מאוד. מניחים בצד על 2 כפות גבינת gruyre, ולאחר מכן להוסיף שארית רוטב ומערבבים עד נמס.
הסר מהחום. תזרקו חלמונים ותערבבו היטב.
עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות אבל נפרדות. שים כפית גדולה של לבנים לתוך הרוטב ומערבבים היטב.
לגרד רוטב ללבנים, ועם מרית גמישה, לקפל מרכיבים יחד; התערובת יכולה להיראות מפוספסת.
לגרד תערובת לתוך צלחת סופלה. עם קצה המרית, לצייר מעגל על גבי הסופל, ואז מפזרים גבינת gruyre שמורה.
הגדר על המדף המרכזי של תנור 400.
אופים עד להשחמה ומרכז מתנועע מעט כאשר צלחת הוא מזועזע בעדינות (עבור סופל חצוף), על 25 דקות, או עבור סופל יבש, על 10 דקות יותר.