מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 95 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינה, פלפל, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סופלה גבינה כחולה, סופל גבינה כחולה, ו גבינה כחולה גריסים סופל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מעיל 2-קאט. צלחת סופלה עם ספריי בישול ומפזרים קלות 2 כפות גבינת פרמזן; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
תרסיס בישול
חלבונים
2
בסיר קטן שלבו קמח ותבלינים. מקציפים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר או עד מעובה. הפחיתו את החום. מערבבים פנימה גבינה כחולה וגבינת הפרמזן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
גבינה כחולה
תבלינים
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
3
מסירים מהאש; מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; להחזיר את כל הקערה, תוך ערבוב מתמיד. אפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה גדולה אחרת עם מכות נקיות מקציפים חלבונים ושמנת אבנית עד שנוצרות פסגות נוקשות. בעזרת מרית מערבבים רבע מחלבוני הביצה לתערובת הגבינה עד שלא נותרו פסים לבנים. מקפלים פנימה את יתרת החלבונים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
6
מעבירים למנה מוכנה.
7
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 25-30 דקות או עד שהחלק העליון נפוח והמרכז מופיע מוגדר.