קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה גבינת פרמזן צ'דר©

סופלה גבינת פרמזן צ'דר©
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם ביצים, שמנת של טרטר, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחי גבינת פרמזן צ'דר ואמא פרנצ' סקה פרמזן, סופלה שוקולד לשניים, ו תירס סופלה© (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים בקמח. לבשל 2 דקות. עד מבעבע. בהדרגה מערבבים בחלב עם להקציף עד חלקה. ערבוב כל הזמן, מביאים לרתיחה על חום בינוני; להרתיח 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
3
הסר מהחום. מקציפים את 4 חלמונים מעט בקערה קטנה. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים. ערבוב כל הזמן, לאט לשפוך תערובת ביצה בחזרה לתוך תערובת חמה. ערבוב כל הזמן, לבשל על אש נמוכה 1 עד 2 דקות. או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים גבינות; מערבבים עד מומסים. תניח בצד.
5
מקציפים את 6 חלבוני ביצה וקרם של טרטר מתכת גדולה או קערת זכוכית עם מיקסר במהירות בינונית עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים על 1 חלבוני ביצה לתוך הרוטב עם מרית גומי כדי להבהיר רוטב. בעדינות לקפל את הרוטב בחזרה לתוך חלבוני הביצה הנותרים. בזהירות לשפוך את תערובת סופל לתוך ungreased 2-qt. צלחת סופלה או צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
אופים 20 דקות. או עד שתתנפחי ותתכונני.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור