סופלה גבינת פרמזן צ'דר©
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם ביצים, שמנת של טרטר, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוחי גבינת פרמזן צ'דר ואמא פרנצ' סקה פרמזן, סופלה שוקולד לשניים, ו תירס סופלה© (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים בקמח. לבשל 2 דקות. עד מבעבע. בהדרגה מערבבים בחלב עם להקציף עד חלקה. ערבוב כל הזמן, מביאים לרתיחה על חום בינוני; להרתיח 1 דקות.
הסר מהחום. מקציפים את 4 חלמונים מעט בקערה קטנה. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים. ערבוב כל הזמן, לאט לשפוך תערובת ביצה בחזרה לתוך תערובת חמה. ערבוב כל הזמן, לבשל על אש נמוכה 1 עד 2 דקות. או עד מעובה.
מוסיפים גבינות; מערבבים עד מומסים. תניח בצד.
מקציפים את 6 חלבוני ביצה וקרם של טרטר מתכת גדולה או קערת זכוכית עם מיקסר במהירות בינונית עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים על 1 חלבוני ביצה לתוך הרוטב עם מרית גומי כדי להבהיר רוטב. בעדינות לקפל את הרוטב בחזרה לתוך חלבוני הביצה הנותרים. בזהירות לשפוך את תערובת סופל לתוך ungreased 2-qt. צלחת סופלה או צלחת אפייה.
אופים 20 דקות. או עד שתתנפחי ותתכונני.