סופלה ים מסוכר
סופלה ים מסוכר דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, וידוי # 67: מכור אגוזי מלך מסוכרים, המבקשים עזרה... משמש ולחם אגוז מסוכר, ו עגבניה מסוכרת ובייקון מסוכר פיזזן ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים סוכר חום ופקאנים. מבשלים במשך 3 דקות. בינתיים, מניחים בטטות מנוקזות בקערה גדולה מחית דק עם מחית תפוחי אדמה (משאיר כמה חתיכות chunked).
יוצקים תערובת סוכר / פקאן על בטטות. מערבבים עד בשילוב ביסודיות.
מוסיפים קינמון ואגוז מוסקט.
העברה למחבת פאי מתכת. למעלה עם ציפוי מרשמלו.
אופים במשך 15 דקות ב 325 מעלות F.
הסר מהתנור ומעלה את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F.
אופים במשך 10 דקות נוספות ב 400 מעלות F לחום את החלק העליון, צופה בזהירות כדי לשמור מפני השחמה יתר.