קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה ליקר שוקולד

סופלה ליקר שוקולד
סופלה ליקר שוקולד דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם קמח לחם, חמאה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה ליקר שוקולד, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ביסודיות משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של ארבעה ramekins עם כף חמאה. מעיל עם סוכר, להטות את כל עודף. אם תרצה, במקום פטל טפטוף של שוקולד כמו "הפתעה" בתחתית כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב את אבקת הקקאו, עמילן תירס, כף של הסוכר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מערבבים את החמאה והקמח כדי ליצור משחה. בקלילות לטאטא חלמון ביצה אחד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים את החלב לנקודת הרתיחה בסיר כבד; מקציפים בתערובת קמח-חמאה עד שהוא נמס. בהדרגה לשפוך את החלב החם לתוך חלמון הביצה בזרם קבוע, לטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולהביא את פודינג לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מבשלים ומערבבים את הפודינג עד שהוא מתעבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
6
הסר מהחום, ערבוב מדי פעם כדי לשמור אותו חלק.
7
שלב את שלושת חלמוני הביצה הנותרים עם וניל, ליקר, ואת תערובת סוכר-קקאו-קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
להקציף בחביצה החמה, לכסות, ולהניח בצד. (פודינג יכול להתבצע לפני הזמן עד לנקודה זו ומקורר במשך יום לפני שתמשיך עם המתכון.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
בערך 35 דקות לפני ההגשה, מקציפים את החלבונים עד שהם עבים ומקציפים ויש להם פי ארבעה נפח. בהדרגה לערבב את 3 כפות הנותרים של הסוכר, להצליף עד החלבונים ביצה נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של מרנג לתוך פודינג כדי להבהיר את זה, באמצעות מרית מקצף או גומי. מקפלים בקצפת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מיד להעביר את הבלילה סופלה לתוך ramekins מוכן, מה שהופך תל חלקה מעט מעל השפה של כל ramekin. (אם יש לך שקית צנרת, אתה יכול צינור התערובת לתוך ramekins.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים בבת אחת בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד הסופלה עלו ואת הקצוות נקבעים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מגישים חם, עם רוטב פטל ופטל טרי לקישוט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה