סופלה ליקר שוקולד
סופלה ליקר שוקולד דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם קמח לחם, חמאה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה ליקר שוקולד, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ביסודיות משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של ארבעה ramekins עם כף חמאה. מעיל עם סוכר, להטות את כל עודף. אם תרצה, במקום פטל טפטוף של שוקולד כמו "הפתעה" בתחתית כל כוס.
שלב את אבקת הקקאו, עמילן תירס, כף של הסוכר; להפריש.
מערבבים את החמאה והקמח כדי ליצור משחה. בקלילות לטאטא חלמון ביצה אחד בקערה חסינת חום.
מחממים את החלב לנקודת הרתיחה בסיר כבד; מקציפים בתערובת קמח-חמאה עד שהוא נמס. בהדרגה לשפוך את החלב החם לתוך חלמון הביצה בזרם קבוע, לטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולהביא את פודינג לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית.
מבשלים ומערבבים את הפודינג עד שהוא מתעבה, על 1 דקה.
הסר מהחום, ערבוב מדי פעם כדי לשמור אותו חלק.
שלב את שלושת חלמוני הביצה הנותרים עם וניל, ליקר, ואת תערובת סוכר-קקאו-קורנפלור.
להקציף בחביצה החמה, לכסות, ולהניח בצד. (פודינג יכול להתבצע לפני הזמן עד לנקודה זו ומקורר במשך יום לפני שתמשיך עם המתכון.)
בערך 35 דקות לפני ההגשה, מקציפים את החלבונים עד שהם עבים ומקציפים ויש להם פי ארבעה נפח. בהדרגה לערבב את 3 כפות הנותרים של הסוכר, להצליף עד החלבונים ביצה נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של מרנג לתוך פודינג כדי להבהיר את זה, באמצעות מרית מקצף או גומי. מקפלים בקצפת הנותרת.
מיד להעביר את הבלילה סופלה לתוך ramekins מוכן, מה שהופך תל חלקה מעט מעל השפה של כל ramekin. (אם יש לך שקית צנרת, אתה יכול צינור התערובת לתוך ramekins.)
אופים בבת אחת בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד הסופלה עלו ואת הקצוות נקבעים.
מגישים חם, עם רוטב פטל ופטל טרי לקישוט, אם תרצה.