קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה ליקר שוקולד

סופלה ליקר שוקולד
סופלה ליקר שוקולד דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 60 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם קמח לחם, חמאה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופלה ליקר שוקולד, עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ביסודיות משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של ארבעה ramekins עם כף חמאה. מעיל עם סוכר, להטות את כל עודף. אם תרצה, במקום פטל טפטוף של שוקולד כמו "הפתעה" בתחתית כל כוס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את אבקת הקקאו, עמילן תירס, כף של הסוכר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מערבבים את החמאה והקמח כדי ליצור משחה. בקלילות לטאטא חלמון ביצה אחד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את החלב לנקודת הרתיחה בסיר כבד; מקציפים בתערובת קמח-חמאה עד שהוא נמס. בהדרגה לשפוך את החלב החם לתוך חלמון הביצה בזרם קבוע, לטאטא כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולהביא את פודינג לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מבשלים ומערבבים את הפודינג עד שהוא מתעבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום, ערבוב מדי פעם כדי לשמור אותו חלק.
7
שלב את שלושת חלמוני הביצה הנותרים עם וניל, ליקר, ואת תערובת סוכר-קקאו-קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
להקציף בחביצה החמה, לכסות, ולהניח בצד. (פודינג יכול להתבצע לפני הזמן עד לנקודה זו ומקורר במשך יום לפני שתמשיך עם המתכון.)
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
בערך 35 דקות לפני ההגשה, מקציפים את החלבונים עד שהם עבים ומקציפים ויש להם פי ארבעה נפח. בהדרגה לערבב את 3 כפות הנותרים של הסוכר, להצליף עד החלבונים ביצה נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של מרנג לתוך פודינג כדי להבהיר את זה, באמצעות מרית מקצף או גומי. מקפלים בקצפת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מיד להעביר את הבלילה סופלה לתוך ramekins מוכן, מה שהופך תל חלקה מעט מעל השפה של כל ramekin. (אם יש לך שקית צנרת, אתה יכול צינור התערובת לתוך ramekins.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
אופים בבת אחת בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד הסופלה עלו ואת הקצוות נקבעים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים חם, עם רוטב פטל ופטל טרי לקישוט, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות