סופלה פטריות הפוך מראש הוא מנה צדדית המגישה 8. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרם fraîche, צ'ייב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק עגבניות פטריות קדימה, מרק מיסו לימון מראש עם כופתאות פטריות, ו בישול איטי עושה מראש נקניק וביצים מקושקשות פטריות.
הוראות
1
מטגנים את הפטריות בחמאה במשך כ -3 דקות, ולאחר מכן מסירים מהחום ושומרים כפית טובה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריות
2
מוסיפים את הקמח לשאר, ואז מתמזגים בחלב וחוזרים לחום, מערבבים כל הזמן כדי להכין רוטב סמיך. מערבבים בגבינה, מתבלים לפי הטעם, ואז משאירים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
חמאה 8 x 150 מ " ל souffl מנות בשורה את הבסיסים עם נייר אפייה. מערבבים את חלמוני הביצה לתוך תערובת סופל, ואז לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה לפני קיפול בזהירות. כף לתוך מנות סופל ואופים בדיל צלייה, חצי מלא במים קרים, במשך 15 דקות עד עלה וזהב. השאירו להתקרר (הם ישקעו, אבל הם אמורים). אתה יכול לעשות את הסופלים עד שלב זה עד 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
כאשר מוכן לשרת, להפוך את הסופלים מתוך הכלים שלהם, לקלף את הנייר בטנה, ואז לשים אותם על גיליון אפייה מצופה ריבועים קטנים של נייר אפייה. למעלה כל סופל עם 1 כפית קרם frache וקצת גבינה, ואז לפזר עם פטריות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
6
אופים ב 190C / מאוורר 170c / גז 5 עבור 10-15 דקות עד עלה מעט התחמם.