קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם סוכר מגורען, גלידת וניל שעועית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סופלה שוקולד, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה 6 ramekins או 1 צלחת סופלה גדולה ומעיל עם סוכר מגורען, הקשה על הצד של ramekins תוך הפוך כדי להסיר כל עודף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מחממים את השוקולד והחמאה בקערת זכוכית מעל מים רותחים בדוד כפול, עד מעורבב, ערבוב מדי פעם. כאשר מעורבב, להסיר את הקערה מן הדוד הכפול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
4
באמצעות מערבל יד, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערת ערבוב עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מערבל ידמערבל יד
5
מוסיפים את 1/3 כוס סוכר מגורען בהדרגה, להכות כל הזמן עד פסגות נוקשות טופס. בקערה קטנה, לטאטא את חלמוני הביצה עד חיוור מעט בצבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים את חלמוני הביצה לתערובת השוקולד המומסת, ואז מקפלים את החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
שוקולדשוקולד
חלמון ביצהחלמון ביצה
7
כף או צינור תערובת השוקולד לתוך ramekins מוכן ולסדר אותם על תבנית אפייה. בזהירות לשים אותם באמצע התנור ואופים עד הסופלה הם עלו ומבושלים, על 18 עד 25 דקות
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
הסר את הסופלה מהתנור ומגישים מיד עם גלידת שעועית וניל מותכת, בקנקן, כדי להיות שפכו על הסופלה. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הצעות הגשה אחרות: קרם מוקצף קל או אבק של אבקת סוכר או אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקת קלותקצפת ממותקת קלות
אבקת סוכראבקת סוכר
אבקת קקאואבקת קקאו
10
הערה של קוק: כדי לעזור סופלה לעלות באופן שווה, להפעיל את קצה האגודל סביב הקצה הפנימי של ramekins לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו