סופלה שוקולד
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם סוכר מגורען, גלידת וניל שעועית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סופלה שוקולד, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חמאה 6 ramekins או 1 צלחת סופלה גדולה ומעיל עם סוכר מגורען, הקשה על הצד של ramekins תוך הפוך כדי להסיר כל עודף סוכר.
מחממים את השוקולד והחמאה בקערת זכוכית מעל מים רותחים בדוד כפול, עד מעורבב, ערבוב מדי פעם. כאשר מעורבב, להסיר את הקערה מן הדוד הכפול.
באמצעות מערבל יד, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערת ערבוב עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את 1/3 כוס סוכר מגורען בהדרגה, להכות כל הזמן עד פסגות נוקשות טופס. בקערה קטנה, לטאטא את חלמוני הביצה עד חיוור מעט בצבע.
מוסיפים את חלמוני הביצה לתערובת השוקולד המומסת, ואז מקפלים את החלבונים.
כף או צינור תערובת השוקולד לתוך ramekins מוכן ולסדר אותם על תבנית אפייה. בזהירות לשים אותם באמצע התנור ואופים עד הסופלה הם עלו ומבושלים, על 18 עד 25 דקות
הסר את הסופלה מהתנור ומגישים מיד עם גלידת שעועית וניל מותכת, בקנקן, כדי להיות שפכו על הסופלה. תהנו!
הצעות הגשה אחרות: קרם מוקצף קל או אבק של אבקת סוכר או אבקת קקאו.
הערה של קוק: כדי לעזור סופלה לעלות באופן שווה, להפעיל את קצה האגודל סביב הקצה הפנימי של ramekins לפני האפייה.