סופלה תפוז בטטה
סופלה תפוז בטטה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ תפוזים מרוכז, בטטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו סופלה בטטה.
הוראות
מבשלים בטטה במים רותחים כדי לכסות 15 דקות או עד במכרז; לנקז.
מעבירים בטטה לקערה גדולה. הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה.
מוסיפים חלב ואת 8 המרכיבים הבאים; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש חלבון ביצה מוכה לתערובת בטטה; מקפלים בחלבונים הנותרים. תערובת כפית לתוך צלחת סופלה 2 ליטר ungreased.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 55 דקות או עד הזהב.