סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו
אם יש לך shoyu, פטריות קרמיני, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, ו מטבח פיצה קליפורניה קצוץ סלט עם ויניגרט Herbed (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המירין ואת הסאקי בסיר קטן מעל חום בינוני, ולהביא אותו לרתיחה.
מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר והבצל הירוק ומבשלים את הרוטב במשך 8 דקות.
הסר את הסיר מהחום ולתת להתקרר. השליכו את הבצל הירוק והוסיפו את הפלפלים של צ ' ילה. (רוטב נוסף יכול להיות בקירור עד 6 חודשים.)
הסר את החלק התחתון הקשה של גבעולי הפטריות וחתוך את הפטריות לשניים.
חותכים את הקישואים הצהובים והירוקים ל 6 חתיכות כל (החלק הרחב ביותר הוא 1 1/2 אינץ'), באמצעות טכניקת rangiri.
חותכים את הבטטה (עור על) ל 8 חתיכות באמצעות טכניקת rangiri.
הסר את החלק התחתון הקשה של הגבעולים של גרגר הנחלים, לחתוך את החבורה חצי לרוחב. הניחו בצד את גרגיר הנחלים.
מניחים את חתיכות בטטה ובצל cipollini בסיר גדול עם מים קרים כדי לכסות על חום גבוה, ולהביא אותו לרתיחה.
מוסיפים את הפטריות ואת קישואים צהובים וירוקים ומבשלים 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפטריות וקישואים למסננת להתייבש באוויר בעוד הבצלים ובטטות ממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבצל למסננת להתייבש באוויר בעוד תפוחי האדמה המתוקים ממשיכים לבשל במשך 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה המתוקים למסננת ויבש באוויר.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את הבשר ומבשלים עד ששני הצדדים זהובים; זמן הבישול הכולל הוא כ-6 דקות.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך.
מוסיפים את הירקות למחבת ומבשלים עד שמשטחי כל ירק מוזהבים קלות.
הסר את המחבת מהחום, משאיר את הירקות במחבת.
חותכים כל סטייק ל 6 חתיכות. לדחוף את הירקות לצד אחד ולהחזיר את הבשר למחבת.
יוצקים את רוטב ה-BBC וסאקה על בשר וירקות, ולהחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את גרגר הנחלים ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות, מרבים לצלות את הבשר והירקות עם הרוטב. מחלקים את הבשר והירקות בין קערות עמוקות ומגישים.