קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו

סוקיאקי במטבח אמריקאי מהמטבח האמריקאי של הירוקו
אם יש לך shoyu, פטריות קרמיני, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. נסו צ'יקן נמבאן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, דייקון מסורתי מטוגן מהמטבח האמריקאי של הירוקו, ו מטבח פיצה קליפורניה קצוץ סלט עם ויניגרט Herbed (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המירין ואת הסאקי בסיר קטן מעל חום בינוני, ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר והבצל הירוק ומבשלים את הרוטב במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
הסר את הסיר מהחום ולתת להתקרר. השליכו את הבצל הירוק והוסיפו את הפלפלים של צ ' ילה. (רוטב נוסף יכול להיות בקירור עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
הסר את החלק התחתון הקשה של גבעולי הפטריות וחתוך את הפטריות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2
חותכים את הקישואים הצהובים והירוקים ל 6 חתיכות כל (החלק הרחב ביותר הוא 1 1/2 אינץ'), באמצעות טכניקת rangiri.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
3
חותכים את הבטטה (עור על) ל 8 חתיכות באמצעות טכניקת rangiri.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4
הסר את החלק התחתון הקשה של הגבעולים של גרגר הנחלים, לחתוך את החבורה חצי לרוחב. הניחו בצד את גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
5
מניחים את חתיכות בטטה ובצל cipollini בסיר גדול עם מים קרים כדי לכסות על חום גבוה, ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את הפטריות ואת קישואים צהובים וירוקים ומבשלים 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפטריות וקישואים למסננת להתייבש באוויר בעוד הבצלים ובטטות ממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבצל למסננת להתייבש באוויר בעוד תפוחי האדמה המתוקים ממשיכים לבשל במשך 7 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה המתוקים למסננת ויבש באוויר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את הבשר ומבשלים עד ששני הצדדים זהובים; זמן הבישול הכולל הוא כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להעביר את הבשר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מוסיפים את הירקות למחבת ומבשלים עד שמשטחי כל ירק מוזהבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את המחבת מהחום, משאיר את הירקות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חותכים כל סטייק ל 6 חתיכות. לדחוף את הירקות לצד אחד ולהחזיר את הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
יוצקים את רוטב ה-BBC וסאקה על בשר וירקות, ולהחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את גרגר הנחלים ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות, מרבים לצלות את הבשר והירקות עם הרוטב. מחלקים את הבשר והירקות בין קערות עמוקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)