קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סורבה שוקולד לבן עם רוטב קלמנטינה חם

סורבה שוקולד לבן עם רוטב קלמנטינה חם
סורבה שוקולד לבן עם רוטב קלמנטינה חם נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 316 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, תמצית ונילן, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קלמנטינה טארט עם שוקולד לבן-Macadamia עוגיות קרום, עוגת אוכמניות ללא גלוטן קלמנטינה עם גנאש שוקולד לבן, ו עוגת שוקולד קלמנטינה עם רוטב שוקולד חם.

הוראות

1
כדי להכין סורבה, להביא מיץ קלמנטינה 1/2 כוס לרתיחה בסיר קטן. להפחית חום; מבשלים עד מופחת 1/4 כוס (כ 12 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מניחים שוקולד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
שלב 2 1/2 כוסות מים 3/4 כוס סוכר בסיר קטן; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים על שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות. מערבבים בעדינות עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים מיץ קלמנטינה מופחת, מיץ לימון 1/2 כוס, ווניל לתערובת שוקולד, ערבוב טוב. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6
יוצקים תערובת לתוך פחית המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית סורבה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
7
כדי להכין רוטב, לשלב 1 כף מים קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
שלב 1/2 כוס מיץ קלמנטינה, 1/4 כוס מים, 2 כפיות סוכר, ו 1 כפית מיץ לימון בסיר קטן; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים את תערובת קורנפלור לתערובת מיץ, ומביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
10
הסר מהחום, ומערבבים בעדינות בחלקים קלמנטיין. לכסות ולתת לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
11
מגישים רוטב חם עם סורבה.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה