סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace
סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1096 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן canolan, מלח, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס, ו בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את הסטייקים עם מלח, פלפל, ואבקת שום. לרכך סטייקים עם פטיש בשר כדי לשבור את השריר ולשלב תבלינים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל
תבלינים
סטייק.
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
2
מניחים אותם בקערה ויוצקים 1/2 כוס היין מעליהם, ומאפשרים להם להשרות, למינימום של 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הכן demi-glace על ידי התכת החמאה על חום בינוני בסיר וטעיית בצל עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
לטאטא בקמח עם מזלג לעשות רביכה, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס יין אדום ומניות עגל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגל
יין אדום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
בואו להתבשל על חום בינוני עד מופחת על ידי 1/3, ערבוב מדי פעם.
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בקערה גדולה, תפוחי אדמה מעיל עם 1/2 כוס שמן קנולה ולזרוק עם 2 כפות מלח, 1 פלפל כף, טימין טרי, רוזמרין טרי.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרי
טימין טרי
שמן קנולה
תפוח אדמה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
7
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה וצולים אותם בתנור עד למכרז, כ -35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
במחבת חמה, לחמם את הבצל (לחמם אותם יבש ללא שמן) במשך כ 3 דקות. הרעיון הוא להסיר את הנוזל מן הבצל, על ידי " מזיע אותם."
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את הדבש, חומץ, נשאר 1/2 כוס יין, רוטב חם וג ' לי ענבים, ומערבבים היטב. להפחית מעל חום נמוך בינוני עד שלא נשאר נוזל בתערובת פאן וריבה הוא דביק.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
רוטב חריף
חומץ
דבש
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
כאשר תפוחי האדמה כבר צלייה במשך כ 1/2 שעה, חום 1/4 כוס שמן קנולה במחבת סאוט. לצרוב את שני הצדדים של הסטייק במחבת החמה עד חום זהוב, אבל לא לבשל מעבר בינוני, או סטייק עשוי להיות קשה. כדי לסיים את demi-glace, להסיר מן החום לטאטא את החמאה לתוך הפחתת חם. מסדרים תפוחי אדמה סביב הבשר והבשר העליון עם ריבה.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.