ירקות ממולאים סטייק האגף נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 341 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור יום האהבה. אם יש לכם תרד לתינוק, רצועות בייקון, כרישה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סטייק אגף ממולא בגריל בסגנון מופולטה (ממולא בסלומי, פרובולון וסלט זיתים), סטייק צלע בגריל ושלישיית ירקות, ו סטייק אגף ממולא.
הוראות
1
חותכים סטייק אופקית מצד ארוך עד 1/2 אינץ'. של הצד הנגדי. סטייק פתוח כך שהוא שוכב שטוח; מכסים בניילון נצמד. משטחים ל-1/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2
הסר פלסטיק; מפזרים סטייק עם 1/8 כפית מלח ופלפל. הניחו בצד. במחבת מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
5
בטפטופים הקפיצו כרישה, פלפלים צהובים וכוס סלרי 1 עד שהם רכים. מערבבים תרד, טימין, בזיליקום ובייקון. כף מעל בשר עד 1/2 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ומנות בלבד)
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מגלגלים בחוזקה סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך. עניבה עם מחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
7
לשפשף סטייק עם שום ומלח שנותר. במחבת גדולה, בשר חום בשמן מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מניחים בתבנית צלייה רדודה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מוסיפים בצל וסלרי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
10
שלב את שאר החומרים; יוצקים מעל סטייק. מכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
אופים ב 350 עבור 1 שעה. למרוח עם טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
אופים, לא מכוסים, 15 דקות יותר או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
בואו לעמוד 10-15 דקות.
14
הסר מחרוזת ופרוסה. מחק עלה דפנה; לעבות מיצים אם תרצה.
פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק האגף. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות את ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.