סטייק גאוצ'ו בגריל עם רוטב צ'ימיצ' ורי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, פיתות לחמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סטייק גאוצ'ו עם ארבעה עשבי תיבול Chimichurri, סטייק גאוצ'ו עם 4-הרב Chimichurri, ו סטייק בגריל ברוטב צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן אש בינונית-חמה בגריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מברשת קלה את פרוסות הבצל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
3
מניחים על הגריל ומבשלים על 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
העברה לצלחת ושמורה.
5
מניחים את הסטייקים על הגריל. למרוח כמה פעמים עם מי צ ' ילי ומבשלים עד הסוף, על 4 עד 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
פלפל צ ' ילי
מים
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
העברה למגש.
7
מברשת קלה את פיתה עם שמן זית גריל במשך 1 דקה כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פיתה
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
חותכים את העגבניות לפרוסות 1/4 אינץ ' ולאחר מכן לחתוך את הפרוסות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
9
לפרוס את פיתה על 2 מחבתות סדינים ולהתפורר הגבינה הכחולה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
פיתה
10
מעבירים לתנור כדי להתחמם. פורסים את הבשר לאורך לפרוסות 1/2 אינץ ' ומכניסים לקערה. לזרוק את הבשר עם רוטב צ 'ימיצ' ורי 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
11
מוציאים את הפיתה מהתנור ומחלקים את הבשר ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
בשר
פיתה
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מניחים את העגבניות פרוסות בצד של הבשר ומעל הכל עם טבעות של בצל בגריל. כפית 1 כפית הנותרים של רוטב צ 'ימיצ' ורי מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
עגבנייה
בצל
בשר
13
מערבבים את כל החומרים יחד.;
14
מניחים את הפטרוזיליה, עלי דפנה, שום, פפריקה, אורגנו, חומץ, שמן זית, מלח ופלפל במעבד מזון. דופק עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
שמן זית
אורגנו
פפריקה
פטרוזיליה
חומץ
שום
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
15
שים את הרוטב במיכל זכוכית או פלסטיק, תוך שימוש לפי הצורך. צ 'ימיצ' ורי יחזיק מעמד עד חודש אחד בקירור. עושה 2 1/2 כוסות.;
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.