קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו

סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו
סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1194 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה נהדר. נסו ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב סטייק ביתי, סטייק חצאית עם רוטב סטייק בצל אנצ'ו, ו סטייק חצאית מעושן בגריל עם מלפפון, סלט מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את השמן, האורגנו, הכמון, השום, עלי הדפנה ומיץ הליים בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מכניסים את הסטייקים לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
הכן גריל פחמים על אש גבוהה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מוציאים את הסטייקים מהמרינדה ומפזרים מלח ופלפל. צולים משני הצדדים עד שהם חרוכים ומבושלים לאלילות בינונית-נדירה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מוציאים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. פורסים את התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מגישים את הבשר עם רוטב סטייק המנגו ואסקבצ ' ה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מקשטים בעלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
9
מחממים את השמן במחבת בינונית גבוהה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את צוף המנגו, חזרת, דבש, אבקת צ ' ילה, סירופ מייפל, חרדל, ווסטרשייר ומנגו ומבשלים עד שהמנגו רך מאוד והתערובת מסמיכה, בערך 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כוסות יין אדום ספרדי2 כוסות יין אדום ספרדי
חזרתחזרת
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
12
מעבירים את התערובת למעבד מזון או לבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מגרדים לקערה ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
זורקים בקערה גדולה את הכוסברה, החומץ, מיץ הליים, השמן, הסוכר, העגבניות, הבצל והג ' לפנו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

2(חוֹרֶף)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים3עגבניות בקר בשלות, לחיים הוסרו וג'וליאןעגבניות בקר בשלות, לחיים הוסרו וג'וליאן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2עלי דפנה טריים (חייבים להיות טריים)עלי דפנה טריים (חייבים להיות טריים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1השארכוסברה טרייה, לקישוטכוסברה טרייה, לקישוט2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק8ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון3(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזרת מוכנהחזרת מוכנה1פלפל חלפיניו, קצוץ דקפלפל חלפיניו, קצוץ דק2גרידה ומיץ לייםגרידה ומיץ ליים2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות יין אדום ספרדי2 כוסות יין אדום ספרדי2מנגו בשלים מאוד, קלופים, מגולענים וקצוציםמנגו בשלים מאוד, קלופים, מגולענים וקצוצים2(חוֹרֶף)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ3(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1קילוגרםחצאית סטייקיםחצאית סטייקים11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(יכול להיות או להרחיק)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, תערובת מרלו "סקוסו". יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, מרלו
ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, מרלו "סקוסו" תערובת
קליפורני "סופר טוסקני" של סנגיובזה, קברנה סוביניון ומרלו הוא נסיעה מלאה של גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל אוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים ברמזים של פלפל וניל עם גימור ברי מתוק.