סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו
סטייק חצאית קובני עם אסקבצ'ה עגבניות ורוטב סטייק מנגו נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1194 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 75 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה נהדר. נסו ארוחת ערב הערב: סטייק חצאית עם רוטב סטייק ביתי, סטייק חצאית עם רוטב סטייק בצל אנצ'ו, ו סטייק חצאית מעושן בגריל עם מלפפון, סלט מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את השמן, האורגנו, הכמון, השום, עלי הדפנה ומיץ הליים בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תות, קלוף
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מכניסים את הסטייקים לתבנית אפייה גדולה, מוסיפים את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
הכן גריל פחמים על אש גבוהה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מוציאים את הסטייקים מהמרינדה ומפזרים מלח ופלפל. צולים משני הצדדים עד שהם חרוכים ומבושלים לאלילות בינונית-נדירה, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
מוציאים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. פורסים את התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
מגישים את הבשר עם רוטב סטייק המנגו ואסקבצ ' ה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מקשטים בעלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
9
מחממים את השמן במחבת בינונית גבוהה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את צוף המנגו, חזרת, דבש, אבקת צ ' ילה, סירופ מייפל, חרדל, ווסטרשייר ומנגו ומבשלים עד שהמנגו רך מאוד והתערובת מסמיכה, בערך 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ארבעה יקב בריקס פאסו רובלס סנג ' ובזה, מונית, תערובת מרלו "סקוסו". יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
קליפורני "סופר טוסקני" של סנגיובזה, קברנה סוביניון ומרלו הוא נסיעה מלאה של גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל אוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים ברמזים של פלפל וניל עם גימור ברי מתוק.