סטייק חצאית קולה דובדבן של היו " ר מאו
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, לכו לחנות ותביאו בצל, קולה דובדבנים, תבואה ואלכוהול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סטייק חצאית סקילט עם עגבניות שרי בלסמיות, סטייק חצאית צרוב עם עגבניות שרי שלפוחיות ופולנטה, ו סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי (מתכונים דומים).
הוראות
סדר הפעולות הוא לחתוך את סטייק החצאית לגושים 3 אינץ'.
מוסיפים את השמן למחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבשר והחום במשך 2 דקות בכל צד.
הסר מהמחבת ולתת לנקז במסננת. בזמן שהוא מתנקז, לשטוף קלות את החלק הפנימי של המחבת עם מים חמים, לנגב עם מגבת נייר, ואז לשים בחזרה על הכיריים. ודא המחבת יבש על בתוך כך השמן לא פופ. מעיל המחבת עם שמן ולהוסיף את ממתקי הסלע.
תן לו להמיס במשך 1 דקה או עד חצי נמס על חום בינוני.
מוסיפים את הבשר השחום ומערבבים עד שהקרמל.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף moutai ולהצית עם משחק מטבח ארוך.
תן להבה במשך 10 עד 15 שניות ואז להחזיר את המחבת לחום.
מוסיפים את יין האורז, שום, בצל, חזרת, 4 אונקיות של רוטב סויה, ורוטב אורז מותסס.
תן להתבשל במשך 2 דקות ולאחר מכן להוסיף 2 כוסות של המים.
תן להתבשל במשך 5 דקות, ואז לרפרף את הקצף מלמעלה.
מוסיף את קולה הדובדבן ולתת לרתיחה, חשופה, על חום גבוה במשך 10 דקות. מערבבים את הכוס הנותרת של מים וכיסוי. מבשלים עד מכרז, בדרך כלל עוד 50 דקות.
כ -20 דקות לפני ההגשה, להקים ספינת במבוק.
שים את עלי הלוטוס המיובשים באוניית קיטור ולשים את 8 לחמניות על גבי. קיטור עד רך, אבל עדיין מוצק, בדרך כלל 3 עד 5 דקות.
בערך לחתוך את הבשר. אתה לא רוצה לחתוך את זה בסדר, אתה רק רוצה חתיכות קטנות כמו חזה בקר קצוץ. תדחפי כל לחמניה עם הבשר וכמה בצלים מהסיר.
להעביר את עלי הלוטוס לצלחת הגשה ולסדר את הלחמניות על גבי. העלים הגדולים נותנים ניחוח נחמד ונראה מגניב. זו מצגת טובה להגשה.