סטייק טונה שום ברוטב לימון
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אורגנו יווני, מלח כשר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 90%. נסו סטייק טונה עם לימון דלמטי-רוטב שום, אפיק שום סטייק טונה בגריל, ו סטייק טונה עם שום, עגבניות, צלפים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את הדג עם 1 כפית אורגנו ומלח. להשרות במקרר 2 שעות, מפנה מדי פעם.
חותכים 2 חריצים לתוך כל סטייק. הכנס 2 רבעי שום לתוך כל חריץ.
מניחים את הדג על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 4 דקות בכל צד עד שהדגים הם בינוניים-נדירים או עד לרמה הרצויה של doneness.
מערבבים 1 כפית אורגנו ומיץ בקערה בינונית. לטבול דגים בגריל לתוך תערובת מיץ; מקום על צלחת.
מוסיפים שמן לתערובת המיץ הנותרת; מערבבים היטב עם מקצף. תערובת מיץ כפית על דגים; מפזרים פלפל.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.
הערה יין: יש הרבה לימון בצלחת זו, כדי להיות בטוח לבחור יין לבן שיש לו קצת הדר zing עצמו. (הימנע מיינות אדומים; הם מתנגשים קשות עם לימון.) לבנים טריים רבים מרחבי הים התיכון יהיה אידיאלי. נסה, למשל, Bodegas Morgao Albario, אחד הלבנים המרגשים ביותר של ספרד (כ -19$).