סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל
סטייק מצופה בפלפל עם שמנת חזרת על קרוסטיני שום בגריל עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 41 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, עלי רוזמרין, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו שום-פלפל מצופה טלה צרוב מותן עם חשיש עגבניות מוגש על קרוסטיני, כדורי סטייק ופלפל עם רוטב קרם שום חזרת ורדים, ו סטייק פורטרהאוס בגריל עם קרם חזרת. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השום, פתיתי פלפל אדומים חמים, פלפלים, רוזמרין, ושמן זית בשקית Zip-loc.
מוסיף את הבשר, ציפוי זה עם המרינדה. לסחוט את כל האוויר מתוך השקית כך הבשר הוא אפוף על ידי המרינדה, ומקרר לפחות 6 שעות, או לילה.
מחממים את הגריל או broiler במשך 15 עד 20 דקות.
מפזרים את הסטייק עם מלח וגריל או צלייה לנדיר או בינוני נדיר, בהתאם להעדפה שלך.
זמן הבישול יהיה תלוי בעובי ובטמפרטורה של הבשר, אז לדחוף את הסטייק עם האצבע, ואם זה עדיין מרגיש גלם לחלוטין באמצע, לתת לו קצת יותר.
זהו אחד הדברים שמבשלים רק צריך intuit וללמוד לקרוא את הסימנים השקטים. עדיף מתחת מאשר מבושל יתר על המידה, כך לבדוק לעתים קרובות, ואם האצבע שלך מביס אותך, לחתוך את הסטייק עם סכין להעיף מבט.
תן את שאר הסטייק לפחות שעה, כדי לקבל את המיצים בחזרה לתוך הבשר, ואז לחתוך לפרוסות קצרות, דקות מאוד. (הסכין הטובה ביותר לחיתוך הוא סכין לחם עם גלי ולא שיניים מחודדות, אשר חותך דרך בשר טוב להפליא.)
מגישים על קרוסטיני שום בגריל.
מסדרים כמה פרוסות בשר מגולחות על כל חתיכת לחם, למעלה עם נקודה חריפה של שמנת חזרת, לפזר עם פטרוזיליה איטלקית טחון, ואבק על מלח קצת כשר.