סטייק סלמון אפוי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, מלח שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו סטייק סלמון אפוי, סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, ו סטייק סלמון בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים 1/4 כוס שמן זית בקערה רדודה וטובלים סטייקים סלמון בשמן למעיל. מערבבים מלח שום, מלח בצל, פפריקה, פלפל שחור, ומלח יחד בקערה קטנה; מפזרים תיבול על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
רוטב טאקו נוסף, לא חובה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.