סטייק עין-צלעות עם חמאת פיסטוק ואספרגוס
סטייק עין-צלעות עם חמאת פיסטוק ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, אספרגוס, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק עין עם חמאת פיסטוק ואספרגוס, סטייק טונה מצופה פיסטוק., ו סטייק טונה מצופה פיסטוק..
הוראות
אם אתה קמפינג, לעשות את זה לפני שאתה עוזב את הבית: פיסטוקים מערבולת ארוגולה במעבד מזון עד טחון.
מוסיפים חמאה ומערבלים עד חלקה, גירוד למטה בתוך הקערה לפי הצורך.
מחממים גריל פחם או עץ ירה גבוה (450 עד 550; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות). סטייקים מעיל ואספרגוס עם שמן העונה עם מלח ופלפל. סטייקים גריל, פונה פעם אחת, עד שנעשה כמו שאתה אוהב, 6 עד 15 דקות עבור בינוני-נדיר. אספרגוס גריל בדקות האחרונות, פונה פעם אחת, עד רך-פריך.
מעבירים הכל ללוח חיתוך, לגרוף סטייקים עם חמאה, ואוהל עם נייר כסף.
תן לנוח 5 דקות. פורסים סטייקים ומגישים עם אספרגוס.
* אם אתה לא יכול למצוא פיסטוקים ללא מלח, להשתמש חמאה ללא מלח כדי לאזן את האגוזים המלוחים.
הפוך קדימה: חמאת פיסטוק, עד 1 שבוע, מקורר.