סטייק עם רוטב ברביקיו תפוחים
סטייק חזיר עם רוטב ברביקיו תפוחים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך ג'לי תפוחים, סטייק חזיר במרכז לחתוך, ג' ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: כריך סטייק צלע עם רוטב ברביקיו תפוחים, סטייק עם רוטב ברביקיו, ו סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי.
הוראות
לרסס מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול nonstick.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד חם.
מוסיפים בשר חזיר; מבשלים עד להשחמה קלה משני הצדדים.
מסננים וזורקים טפטוף מחבת.
בקערה קטנה, לשלב רוטב ברביקיו, ג 'לי וג' ינג ' ר; לערבב היטב. תערובת כפית על בשר חזיר; להפוך את המעיל. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל 3 עד 5 דקות או עד חזיר מזוגג ומחומם היטב.