קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סטייק פיטאס יווני עם רוטב שמיר

סטייק פיטאס יווני עם רוטב שמיר
המתכון פיתות סטייק יוונית עם רוטב שמיר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 211 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את פפר, אורגנו, פיטס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: רוטב יוגורט עוף יווני עם מלפפון & שמיר, סטייק פיטס יווני, ו סטייק יווני ופיטות סלט פסטו.

הוראות

1
הכן גריל או broiler.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 5 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
כדי להכין סטייק, לשלב מיץ הבא 4 מרכיבים (מיץ דרך סטייק) בשקית פלסטיק zip העליון גדול; חותם. להשרות במקרר 10 דקות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
מניחים סטייק על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
בואו לעמוד 5 דקות.
7
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. קו כל פיתה חצי עם עלה חסה 1 חצי. מחלקים סטייק באופן שווה בין חצאי פיתות. כפית 1 רוטב כף ו 1 1/2 כפיות גבינה לתוך כל פיתה חצי.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
שילוב של ה-2שילוב של ה-2

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.