קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםלחם
מגזין

סטייק פרוס סטרוגנוף בלחם צרפתי ושמיר סלט לבוש

סטייק פרוס סטרוגנוף בלחם צרפתי ושמיר סלט לבוש
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמיר טרי, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנדוויץ ' קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי, סלט סטייק לבוש, ו סלט סטייק יווני לחם צרפתי עם ביצים רכות מבושלות + פטה.

הוראות

1
קוצצים גרגיר נחלים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2
חותכים באגט ל 4 חתיכות לפצל אבל לא להפריד.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3
מחממים מחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני חום גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
פט פרוס בשר יבש. מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל ומעיל בקמח. לנער את עודף ואז להוסיף למחבת חמה מאוד. מגררים את הבצל ישירות לתוך הבשר. לבשל בשר 5 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים מלאי למחבת ומבשלים לעבות 1 דקה, מערבבים בשמנת חמוצה, כף מיץ לימון ושמיר. מתבלים את הרוטב עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום. ערימת בשר לתוך בגט לחתוך העליון עם קרס.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
גינת קרסגינת קרס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.