סטייק פרוס עם ארוגולה
סטייק פרוס עם ארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לכם שיני שום, לקישוט: פלפל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו פרוס סטייק עם ארוגולן ופטרוזיליה, פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון, ו פרוס בשר בקר עם לימון ארוגולן וסלט פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום עם שום ורוזמרין במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה, הפיכת שום פעם או פעמיים, עד השום הוא זהוב, על 4 דקות. זרוק שום ורוזמרין.
בינתיים, לחתוך סטייק לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' ולזרוק עם 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיפים בשר למחבת בבת אחת ו sauté על חום גבוה, זורק עם מלקחיים לצבע שווה, על 1 דקה עבור בינוני נדיר. סדר סטייק מעל ארוגולה באמצעות מלקחיים, ולאחר מכן להוסיף שאלוט שמן במחבת יחד עם vinegars ונשאר 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל ומרתיחים 2 דקות.
יוצקים רוטב על סטייק ומגישים מיד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק