סטייק צלוי עם רוטב ברביקיו בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, מרק בשר בקר פחות נתרן, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי, כריך סטייק צלע עם רוטב ברביקיו תפוחים, ו ברביקיו אולימפי קיץ עם במרינדה, סטייק צלוי צלוי ומוחיטו אור Bacardi (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
2
מפזרים סטייק ברוזמרין, פלפל, ומלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
רוזמרין
פלפל
סטייק.
3
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 7 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר מן הגריל; תן לעמוד 10 דקות. כסה וחמם.
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
בזמן שהסטייק נח, מחממים שמן בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
7
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה. מערבבים במרק וסוכר. מביאים לרתיחה; מבשלים 3 דקות או עד מעובה.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.