סטייק קוריאני בגריל
המתכון סטייק קוריאני בגריל יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בערך 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 239 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 15 מעריצים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך סטייק סינטה בקר, חומץ אורז, gingerroot, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. מתכונים דומים: סטייק צלוי בסגנון קוריאני, שומרי משקל בסגנון קוריאני סטייק צלע, ו הסטייק הקוריאני בגריל של מייקל סמיון.
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון, מערבבים את כל המרכיבים למעט בשר בקר.
ציון חציית בשר בקר על ידי ביצוע חתכים 1/2 אינץ 'זה מזה ו 1/4 אינץ' עמוק (בשר יספוג יותר של המרינדה ולבשל באופן שווה יותר).
מניחים בשר בשקית; שקית חותם ולהפוך למעיל. מקררים 2 שעות כדי להשרות, הפיכת התיק פעם אחת אחרי 1 שעה.
הסר בשר מן המרינדה; ריזרב מרינדה 1-סיר ליטר. יבש בשר בקר עם מגבת נייר.
מניחים בשר בקר על גריל על אש בינונית. מכסה גריל; לבשל 10 דקות. הפוך בשר בקר; לכסות גריל לבשל 10 עד 15 דקות יותר עבור בינוני נדיר (145F). קוק 2 דקות יותר עבור בינוני (160f).
בינתיים, חום שמורות מרינדה רותחים מעל חום בינוני גבוה; להרתיח 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
כדי לשרת, לחתוך בשר לפרוסות; רוטב כפית על בשר בקר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.