סטייקים אצבע איידהו
סטייקים אצבע איידהו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 982 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא חלב, אזובית, שמן ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייקים אצבע צבי, נאצ'וס איידהו, ו טאקו איידהו.
הוראות
מערבבים יחד את החלב, קורנית, אזובית, מלח, מלח מתובל, ורוטב ווסטרשייר בקערה. מערבבים את הקמח בהדרגה עד התערובת מגיעה עקביות עבה, כמו הבלילה. מקררים 1 עד 2 שעות.
מחממים את השמן בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מעיל לחלוטין כל חתיכת בשר בבלילה ומניחים בעדינות לתוך השמן החם. שקר אותם לתוך השמן בנפרד כדי למנוע מהם דבק יחד. מבשלים בקבוצות קטנות של 4 עד 8 חתיכות עד חום זהוב, על 5 דקות. אפשר את השמן לחזור 375 מעלות F (190 מעלות C) בין קבוצות.