זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שמן canolan, שמנת כבדה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סטייק בקלה טעים., סטייקים ברוטב שום, ו סטייקים ברוטב שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תן לסטייקים לשבת בחוץ במשך 30 דקות לפני הבישול לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
2
מחממים את שמן קנולה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
שים אותם במחבת החמה. מבשלים כ 3 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר את הסטייקים מהמחבת, לכסות אותם באופן רופף עם נייר, ולתת להם לנוח 5 דקות לפני חיתוך בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
רוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
5
להפוך את הטמפרטורה על המחבת עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם מתרככים קצת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
7
יוצקים את המרק ורוטב ווסטרשייר ולהביא אותו עד רתיחה. בעוד המרק מגיע לרתיחה, מוסיפים את תערובת הרוטב לקערה קטנה ומערבבים עם 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מרק
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים את המרק, מערבבים, ולתת להתבשל עד מעובה. מערבבים את השוקולד והחמאה הקרה כדי לעבות את הרוטב. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שוקולד
תיבול
חמאה
מרק
רוטב
9
מניחים את הסטייקים על מגש הגשה, יוצקים את הרוטב מעל (או מגישים בצד), ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
סטייק.
רוטב
10
מגישים עם
11
פטריות מטוגנות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
12
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הפטריות והבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם מתחילים להתרכך ואת הפטריות לשחרר את המיצים שלהם, על 7 דקות. תוריד את המחבת מהחום ותוסיף את הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
וויסקי.
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מניחים בחזרה על החום, מוסיפים את הקורנית, ומבשלים עד הלחות התאדה והמחבת כמעט יבש, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הקרם מתעבה קצת, 4 עד 5 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.