קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייקים עם צלעות ברוטב שוקולד

סטייקים עם צלעות ברוטב שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שמן canolan, שמנת כבדה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו סטייק בקלה טעים., סטייקים ברוטב שום, ו סטייקים ברוטב שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תן לסטייקים לשבת בחוץ במשך 30 דקות לפני הבישול לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
2
מחממים את שמן קנולה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
שים אותם במחבת החמה. מבשלים כ 3 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר את הסטייקים מהמחבת, לכסות אותם באופן רופף עם נייר, ולתת להם לנוח 5 דקות לפני חיתוך בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
5
להפוך את הטמפרטורה על המחבת עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם מתרככים קצת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
7
יוצקים את המרק ורוטב ווסטרשייר ולהביא אותו עד רתיחה. בעוד המרק מגיע לרתיחה, מוסיפים את תערובת הרוטב לקערה קטנה ומערבבים עם 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מרקמרק
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את המרק, מערבבים, ולתת להתבשל עד מעובה. מערבבים את השוקולד והחמאה הקרה כדי לעבות את הרוטב. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוקולדשוקולד
תיבולתיבול
חמאהחמאה
מרקמרק
רוטברוטב
9
מניחים את הסטייקים על מגש הגשה, יוצקים את הרוטב מעל (או מגישים בצד), ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
10
מגישים עם
11
פטריות מטוגנות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
12
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הפטריות והבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם מתחילים להתרכך ואת הפטריות לשחרר את המיצים שלהם, על 7 דקות. תוריד את המחבת מהחום ותוסיף את הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
וויסקי.וויסקי.
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מניחים בחזרה על החום, מוסיפים את הקורנית, ומבשלים עד הלחות התאדה והמחבת כמעט יבש, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד הקרם מתעבה קצת, 4 עד 5 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
קרםקרם

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת פרוס בייבי portabella פטריותחבילת פרוס בייבי portabella פטריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תערובת רוטב חוםתערובת רוטב חום2(חוֹרֶף)חמאה קרה, חתוכה לקוביותחמאה קרה, חתוכה לקוביות411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד מריר מגורדשוקולד מריר מגורד2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוט2sprigsטימין טרי, עלים קצוציםטימין טרי, עלים קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קפוא, מופשרבצל קפוא, מופשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רטבי ווסטרשייררטבי ווסטרשייר680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייק עין-צלעות.סטייק עין-צלעות.2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת פרוס פטריות שיטאקהחבילת פרוס פטריות שיטאקה4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקויסקי קנדיויסקי קנדי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.