סטילטון לחוץ, אגס, תאריך, וכריכי בייקון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם אגס אסיאתי, חרדל דיז'ון, תאריכי medjool, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כריכי גבינה עם אגס, חזיר וגבינה, מטבל תאריך סטילטון, ו טארט אגס לחוץ-קרום.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך וזהב, על 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר צלחת נייר מצופה מגבת.
יוצקים שומן שניתנו לתוך קערה; מילואים.
מורחים בצד לחתוך של כל חצי התחתון של הלחם עם 1 כפית חרדל. עם אצבעות, להסיר ולהשליך בורות מן התאריכים. לחץ על 3 תאריכים על לחם( מעל חרדל), מתפשט קלות עם קצות אצבעות. מחלקים בייקון באופן שווה בין חתיכות לחם, מפזרים על תאריכים. מסדרים 5 פרוסות אגס מעל בייקון, ואז למעלה עם 2 אונקיות סטילטון.
לחץ על הנותרים 4 חתיכות בגט על גבי גבינה, ולאחר מכן, מברשת שני הצדדים של כל כריך עם שומן בייקון שמורות. כריכי בישול על חום בינוני במחבת ריקה עכשיו, לחיצה למטה עם מרית, עד גבינה מתחילה להמיס ולחם זהוב, כ 4 דקות לכל צד.
לשרת. לחלופין, הקש כריכים בעיתונות פניני עד קלוי ומחומם דרך. Sere.