קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטרוגנוף בקר

סטרוגנוף בקר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מזרח אירופיים, אז נסו סטרוגנוף בקר. לבמנה עיקרית זו יש 681 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 2.94 דולר למנה. גשו לסופר וקנו אטריות ביצים, קרם של מרק פטריות, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. 377 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 88%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סטרוגנוף בקר-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, האהוב המשפחתי הזה בבית שלי, סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון, ו סטרוגנוף בקר.

הוראות

1
מפזרים את רצועות הסטייק בתיבול הבית כדי לכסות אותם באור, ואז אבק עם flour.In מחבת גדולה, משחימה אותם במהירות משני הצדדים בשמן הזית והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוציאים את הסטייק מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את פרוסות הבצל והפטריות לטפטופי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
קולים כמה דקות, עד שהבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מפזרים 1 כפית קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מחזירים את הסטייק למחבת עם הבצל והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את מרק הפטריות ומרק הבקר. מבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, מכוסה. התאימו את התיבול לפי הטעם, הוסיפו מלח ופלפל, לפי הצורך. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה בדקות האחרונות, ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק פטריותמרק פטריות
מרק בשרמרק בשר
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תיבולתיבול
8
מגישים מעל אטריות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
9
מערבבים את החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.

ציוד