סטרומבולי
סטרומבולי הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 499 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סלמי, פרובולון, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סטרומבולי, סטרומבולי, ו סטרומבולי.
הוראות
מרדדים חתיכה 1 לתוך סיבוב 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות ומפזרים באופן שווה עם 1 כף פרמזן ופלפל שחור לפי הטעם. מסדרים רבע מכל סלמי, פרובולון ופלפלים קלויים בשכבה זוגית על הבצק.
מגלגלים את הבצק עגול, ואז טאק מסתיים תחת וצובטים קצוות לאטום.
הפוך 3 לחמניות יותר באותו אופן ולסדר 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה משומן קלות.
מברשת קלה עם ביצה לחתוך 3 (1/2 אינץ') פתחי קיטור בכל גליל.
אופים באמצע התנור עד הזהב, 30 עד 35 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.