סטרומבולי גבינת פטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטרומבולי גבינת פטריות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 291 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בצק לחם, מים, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שלושה סטרומבולי בשר וגבינה, סטרומבולי בשר וגבינה, ו סטרומבולי גבינת צ'ילי.
הוראות
במחבת מטגנים פטריות בחמאה עד שהם רכים; מניחים בצד. על לוח מקומח קלות מרדדים בצק ל -30 אינץ'. 8 אינץ'. מלבן; לחתוך לשני 15 אינץ'. 8 אינץ'. חתיכות.
בצד הארוך של כל חתיכה, שכבה פפרוני, גבינות, פטריות, רוטב ספגטי, פטרוזיליה ואורגנו. מקפלים מעל בצק וצובטים לאיטום.
שלב ביצה ומים; מברישים מעל קצוות וקצוות הבצק. בעזרת סכין חדה חותכים חמישה פתחי אדים קטנים בחלק העליון של כל גליל.
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 27-30 דקות או עד להזהבה. פורסים ומגישים חם.