קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות39
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

סיר איטי סיידר תפוחים חזיר מטוגן

סיר איטי סיידר תפוחים חזיר מטוגן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני משקאות,אז נסו סיידר תפוחים בתנור איטי. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 374 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קאיין, מלח ופלפל, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 76%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סיר איטי סיידר תפוחים חזיר מטוגן, סיידר תפוחים לבישול איטי משך חזיר, ו סיידר סיר איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר.

הוראות

1
מתבלים חזיר במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזירחזיר
2
מחממים שמן במחבת גדולה על אש גבוהה. צורבים חזיר מכל הצדדים בשמן החם עד להשחמה, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מעבירים חזיר לתנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
4
מנמיכים את טמפרטורת הכיריים לבינונית; מבשלים ומערבבים שאלוט וסלרי במחבת עד שהם מתחילים להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
סלריסלרי
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
5
יוצקים פנימה חומץ תפוחים ומבשלים, מגרדים את כל החלקים השחומים, עד שהנוזל כמעט מתאדה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
6
יוצקים תערובת שאלוט על כתף חזיר בסיר האיטי.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
7
מוסיפים סיידר תפוחים, שיני שום ועלי דפנה. מכסים, מכניסים סיר איטי לנמוך ומבשלים עד שהמזלג רך אך לא מתפרק, בערך 6 שעות. הפעל חזיר מעל כל 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
עלי דפנהעלי דפנה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
8
מוציאים צלי חזיר לצלחת ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
יוצקים את הנוזל שנותר מהכיריים האיטיות דרך מסננת רשת דקה לסיר גדול; מניחים על אש גבוהה. מחק עלה דפנה ומוצקים אחרים. מביאים את תערובת הרוטב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, מרפרפים שומן מלמעלה, עד שהם מצטמצמים ל -1 / 4 מהנפח המקורי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
בישול איטיבישול איטי
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מסירים את הרוטב מהאש ומערבבים פנימה חרדל דיז ' ון ופלפל קאיין. מקציפים לאט חמאה קרה עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מפזרים עשבי תיבול טריים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
12
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/4 ומגישים עם רוטב שנמזג מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
חזירחזיר