סירי קינמון מותכים שוקולד
סירי קינמון מותכים משוקולד עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, שוקולד מריר, קינמון טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 23%. מתכונים דומים: מוקה - Cinnamon Pots de Creme, עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד, ו סירי שוקולד דה קרם עם שוקולד לבן קצפת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מיקסר עם מצורף whisk ו 8 (4-אונקיה) ramekins מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מעיל 8 (4-אונקיה) ramekins עם חמאה.
הוסף את כף 1 של סוכר לתוך 1 ramekin. מערבולת למעיל, ולאחר מכן הקש את הסוכר העודף לתוך ramekin אחר. חזור על התהליך עד שכל ramekins כבר מצופה. תניח בצד.
בדוד כפול, על אש נמוכה, להוסיף את 8 כפות הנותרים של חמאה והשוקולד, ערבוב מדי פעם, עד נמס ושילוב. מקפלים את תמצית וניל, קינמון, ומלח. תניח בצד. בקערה של מערבל לעמוד, מצויד עם מקצף, להוסיף את הביצים, חלמון ביצה, ואת הנותרים 1 כוס סוכר.
להקציף על בינוני עד הביצים משולשות נפח. מקפלים בעדינות בתערובת השוקולד. לנפות את הקמח לתוך הקערה בעדינות לקפל לשלב, להיזהר לא להוציא את הביצים.
יוצקים את הבלילה לתוך ramekins, מחלק באופן שווה. סדר את ramekins על מגש גיליון.
אופים עד צמרות נקבעים אבל המרכז מתפתל מעט כאשר מזועזע קלות, על 18 עד 20 דקות.
מגישים מיד, מאובקים עם אבקת סוכר.