סל שוקולד
סל שוקולד לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 5283 קלוריות, 129 גרם חלבון, ו 176 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 1. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות להרים קערה, שלוש עשרה 3 אינץ ' בייגלה, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. רק מעטים מאוד אהבו את מנת הקג'ון הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 22%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו עוגת סלסלת שוקולד-תות, עוגת סלסלת פירות שוקולד, ו סלסלת פסחא שוקולד לבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב ציפוי ממתקים וסירופ תירס רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים על דף נייר שעווה ל-3/8 אינץ'. עובי (בערך 8 אינץ'. כיכר).
הניחו לעמוד, ללא כיסוי, בטמפרטורת החדר למשך 2-3 שעות או עד לייבוש למגע. עוטפים היטב בניילון נצמד; תן לעמוד לילה. השתמש מיד או לאחסן עד 2 שבועות.
טובלים בייגלה לחלוטין בציפוי סוכריות שוקולד מומס או שוקולד צ ' יפס.
מניחים על רשת ומצננים 10 דקות. שמור את השוקולד שנותר. (ניתן להכין בייגלה יום קדימה.) להיות בטוח פלסטיק כיסוי הוא נקי ויבש.
הניחו שתי מגבות נייר לחות בתחתית הקערה והניחו את המכסה על המגבות (כדי להחזיק אותה במקומה).
מניחים את קצוות הבייגלה המצופה שוקולד סביב קצה הכיסוי החיצוני, מניחים את הקצוות האחרים על דופן הקערה ליצירת התומכים לדפנות הסל (תמונה 1). כף או שפוך שוקולד מומס לכיסוי (תמונה
עד שהוא 1/8 ב. מלמעלה; שמור שוקולד שנותר. להיות שוקולד מסוים מקיף את כל מקלות בייגלה. מצננים עד שהשוקולד יציב, כ-30 דקות.
מוציאים מהקערה. שחרר בזהירות את שולי הפלסטיק
מכסים ומסירים. הגדר בסיס על נייר שעווה.
הכינו שלושה חבלים בערך 20 אינץ'. ארוך; צמה והניח בצד. מחדש
שוקולד שנותר ומניחים טיפה על גבי בייגלה.
הניחו חבלים קלועים מעל (תמונה 3), ערבבו את הקצוות ליצירת קצה מוגמר. אם בייגלה נשבר, "דבק מחדש" עם שוקולד מומס; מצננים עד להתייצבות.
ללוש כדור בגודל 1 אינץ 'של חימר שוקולד עד שהוא גמיש אך לא רך ולגלגל ל-1/4 אינץ'.- חבלים עבים. החל מבפנים של בייגלה, לארוג חבל רופף סביב בייגלה (תמונה 2).
חזור על הפעולה, הוסף את החבל הבא על ידי חפיפה קלה ולחיצה
מסתיים יחד. המשך לארוג בין בייגלה עד לראש
מגיעים לבייגלה ומסיימים את החבל האחרון בחלק הפנימי של בייגלה.
הכינו שלושה חבלים בערך 20 אינץ'. ארוך; צמה והניח בצד. ממיסים מחדש את השוקולד שנותר ומניחים טיפה על גבי הבייגלה.
הניחו חבלים קלועים מעל (תמונה 3), ערבבו את הקצוות ליצירת קצה מוגמר. אם בייגלה נשבר, "דבק מחדש" עם שוקולד מומס; מצננים עד להתייצבות.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו
קייג ' ון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוז רוז ואלברינו. יינות אלכוהול דלי טאנין ונמוכים אלה ישלימו את החום במנות קייג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. וינה ליידה סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
וינה ליידה סוביניון בלאן
סוביניון בלאן 2013, המציג מינרליות אקספרסיבית, מסומן בעוצמה ארומטית עוצמתית ובספקטרום ארומטי רחב, עם תווים צמחיים, לימון וטרופיים. הוא טרי בחיך, ומציע חומציות פריכה וחריפה וגימור לימון עסיסי. זוג עם עוגות סרטן, טרגון עוף או מולים.