סלומון מעושן Rillettes ויוגורט מקורר
סלומון מעושן Rillettes ויוגורט מקורר עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קרם fraîche, לחם pumpernickel קוקטייל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו סלומון מעושן ומאודה Rillettes, Rillettes סלמון חרוך ארקטי מעושן, ו קישים מעושנים סלמון מעושן עם קרום פילו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד סלמון, בצל, עירית, צלפים, מיונז, 1 מיץ לימון כף, ו 1/4 פלפל כפית. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יוגורט, שמיר, הנותרים מיץ לימון כף, ו 1/4 פלפל כפית. מקררים תערובות עד מוכן לשרת.
מורחים 1 כף תערובת סלמון על כל אחד ריבועי pumpernickel. למעלה כל אחד עם כ 1 כפית יוגורט, ו, אם באמצעות, שמיר בריכות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.