קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלומי עם אפרסקים וגזרת נחלים

סלומי עם אפרסקים וגזרת נחלים
סלומי עם אפרסקים וגזרת נחלים נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפרוני סולמיטי, סלומי טוסקני, נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אנטיפסטי דה סלומי, שעועית ירוקה עם ויניגרט סלומי, ו סיזר סרדין מעושן עם סלומי ופאן קרוטונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
על מגש הגשה, לסדר את פרוסות סלומי ופפרוני דפוס חופף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
2
בלי לקלף את האפרסקים, להסיר את הבורות, לחתוך את הפרי לתוך טריזים דקים, ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את שמן הזית, מיץ תפוזים ולימון, גרגיר נחלים, נענע ובזיליקום וזורקים בעדינות.מתבלים בטעם מלח ופלפל וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
כף הסלט ליד הסאלומי.
5
טפטוף הן סלומי וסלט עם שמן זית, מקשטים עם הגבינה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
מפנטסטיקו מאת ריק טרמונטו, מרי גודבודי ובלינדה צ ' אנג. Copyright (c) 2007 by Rick Tramonto. Published by Broadway Books.ריק טרמונטו, השף הראשי / שותף של Tru בשיקגו, נבחר לאחד מעשרת השפים הטובים ביותר של מזון ויין במדינה בשנת 1994 ונבחר כאחד השפים הגדולים של אמריקה על ידי רוברט מונדבי בשנת 1999
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
10
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד עבור המסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 וכונתה אחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונדה נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה. מרי גודבודי היא סופרת מזון ועורכת ידועה אשר עבדה על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design. טים טרנר (באנגלית: Tim Turner) הוא צלם אוכל ושולחן. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות