סלט אבטיח
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם נתחי אבטיח, גבינת פטה, chifponade מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. מתכונים דומים: סלט אבטיח עם ויניגרט אבטיח, סלט אבטיח, ו סלט אבטיח.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את חומץ היין הלבן, גרידת ליים ומיץ לקערה קטנה.
מקציפים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הבצל האדום פרוס דק ולתת לרבד במשך 5 עד 10 דקות כמו שאתה מכין את שאר הסלט.
מוסיפים את האבטיח, פטה, נענע וארוגולה לקערה גדולה. לזרוק עם ויניגרט לשרת מיד לאחר ההלבשה.