אם יש לך מיץ לימון, מלפפונים, זיתים kalamatan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט אורז יווני, סלט אורז יווני, ו אורז יווני וסלט חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את האורז והמים החומים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 45 עד 50 דקות; להסיר מהחום ולאפשר להתקרר, מתנפח מדי פעם עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawry
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לזרוק את האבוקדו ומיץ לימון יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיף את העגבניות, מלפפון, בצל, פטה, זיתים, מנטה, שמן זית, גרידת לימון, שום, מלח ופלפל לקערה; קל לזרוק את התערובת עד בשילוב שווה. מקפלים את האורז מקורר בעדינות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מגישים מיד או להירגע עד 1 שעה; הסלט לא נמשך יותר מיום כמו עגבניות ומלפפון להתחיל לשחרר את המיצים שלהם ואת הסלט הופך מימי.