סלט אורז קארי
סלט אורז קארי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 676 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם אורז חום גרגר קצר, מלח, שמן שומשוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו סלט אורז קארי קיץ, למהר קארי סלט אורז הודו, ו חומוס קארי עם אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1 להכין את האורז החום. לשים אורז בסיר גדול, להוסיף 1 3/4 כוסות מים עבור כל כוס אורז, להביא לרתיחה, לכסות, להוריד את החום על נמוך מאוד, לתת להתבשל במשך 45 דקות, להוריד את החום ולשמור מכוסה לפחות עוד 10 דקות.2 להכין בצל וקארי oil.In סיר גדול לשים 1/4 כוס שמן זית על חום גבוה בינוני.
להוסיף כמה כפות ערמות של משחת קארי (אם הוא מתון) או להוסיף כמה כפות של אבקת קארי קלה.
הוסף קורטוב של פלפל צ ' ילי וכמון וכמה טיפות של שמן שומשום אם יש לך את זה.
מוסיפים את הבצל הצהוב הקצוץ ומבשלים עד שקוף.3
מערבבים אורז onions.In קערת ערבוב גדולה, לשים את האורז החם ולאחר מכן לקפל את הבצל עם שמן חדור קארי שבו הם היו מבושלים. תצטרך להשתמש בכפית עץ חזקה כדי לערבב. טעם לבדוק את האורז בשלב זה. אם זה צריך יותר טעם קארי, לחמם קצת יותר אבקת קארי, צ ' ילי, כמון בשמן זית במשך כמה דקות ולהוסיף את האורז כדי spiciness הרצוי. 4
להוסיף מרכיבים אחרים לטעום-כוסברה, צימוקים, תפוח, סלרי, אפונה שלג, פלפל, בצל ירוק.
מוסיפים מעט מלח לפי הטעם.5 צ ' יל ומגישים.