תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט אורז שחור ופראי עם סקווש קלוי. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. לכו לחנות ותביאו פלפל, אורז, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלורית צלויה וסלט אורז בר, סקווש בלוט קלוי עם מילוי אורז בר, ו מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450°f. לבשל אורז שחור ואורז לבן בסיר גדול של מכרז wateruntil מלוח רותח, 35-40 דקות; לנקז ולשטוף, רועד את המים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
אורז שחור
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
פרוש על תבנית אפייה rimmed ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בינתיים, לזרוק סקווש עם 1/4 כוס שמן עלסדין אפייה אחר; העונה עם מלח וpepper. צולים, משליכים פעם אחת, עד goldenbrown ומכרז, 20-25 דקות; בואו מגניב.