סלט אטריות בוטנים עם מלפפון חזיר צלוי
סלט אטריות בוטנים עם מלפפון חזיר צלוי הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לכם עירית, פלפל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט צלופן-אטריות עם חזיר צלוי, סלט אטריות ומלפפונים יפני, ו סלט אטריות שרימפס ומלפפון.
הוראות
במעבד מזון מיני, לשלב את עירית יבשה, פלפל שחור, קמצוץ של פלפל קאיין ו 1 כף השמן. תהליך לאבקה לחה. מתבלים את החזיר במלח ומפיצים את תערובת הצ ' ייב על כל החזיר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
בקערה קטנה, לטאטא את חמאת הבוטנים עם חומץ, רוטב ווסטרשייר, דבש וקמצוץ של קאיין. מתבלים במלח.
במחבת ovenproof nonstick, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. הפחת את החום עד בינוני ומבשל עד השחמה, 2 דקות יותר. סובב את החזיר ומבשל במשך 2 דקות יותר.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הפילה במשך כ -15 דקות לבשר בינוני, פונים באמצע.
להעביר את החזיר ללוח ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את הלינגוויני עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 3 כפות של מי הבישול. יש לשטוף את האטריות מתחת למים קרים עד קריר; לזרוק כדי להסיר את המים העודפים להתייבש עם מגבות נייר.
מעבירים את האטריות לקערה.
מערבבים את הפסטה בישול מים לתוך רוטב בוטנים ושופכים את הרוטב על האטריות. לזרוק היטב. מערבבים את המלפפון, בזיליקום וחצי יורה אפונה.
מעבירים את האטריות לקערות ומקשטים עם יורה אפונה הנותרים. חותכים את בשר חזיר 1/3 אינץ עבה ומגישים עם סלט אטריות.