סלט אטריות קר דורש בערך 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 73 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1291 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירקות מוקפצים מטגנים מנגל בקר מערבבים ומטגנים, חומץ סיידר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשורש ג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט אטריות תאילנדי קר, סלט אטריות שומשום קר, ו סלט אטריות קר מזרחי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה להקציף יחד חמאת בוטנים, מיץ ליים, רוטב סויה, חומץ סיידר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
חמאת בוטנים
מיץ ליים
רוטב סויה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
בקערה גדולה לזרוק יחד מבושל לו מיין אטריות, שאריות ירקות מוקפצים, בצל ירוק וכוסברה. לזרוק עם רוטב עד שכל האטריות מצופות היטב.
מרכיבים שתצטרך
מערבבים ירקות ומטגנים
אטריות מיין לו
בצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוקפץ: בווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה להוסיף את שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
5
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד השחמה, כ 3 דקות. שים בצד צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בקר
6
באותו מחבת הבשר היה מבושל, להוסיף את הגזר, סלרי, בצל, פטריות, זנגביל, שום וברוקולי ומערבבים עד רך מעט אבל לא רך, על 3 דקות.
מוסיפים את הבשר למחבת יחד עם חצי מרוטב הויסין, וזורקים כדי לצפות את הבשר. שמור מחצית האטריות lo mein למתכון עגול 2: סלט אטריות קר. מסדרים את החצי הנותר של האטריות lo mein על מגש הגשה העליון עם בקר מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
אטריות מיין לו
רוטב הויסין
פסטה
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
רוטב הויסין: בקערה בינונית, לטאטא את כל מרכיבי הרוטב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
הוסף חצי מוקפץ ולשמור את המחצית הנותרת בפעם הבאה שאתה עושה מוקפץ. רוטב הויסין הנוסף יחזיק מעמד עד 2 שבועות במיכל אטום המאוחסן במקרר.