סלט אסקרול עם רוטב אנשובי
סלט אסקרול עם רוטב אנשובי הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 416 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אנשובי, לחם, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אסקרול וסלט ברוקולי קלוי עם רוטב אנשובי, איטלקי ברצינות: אסקרול וסלט אגוז עם רוטב אנשובי, ו סלט אסקרול עם ביצה קצוצה ויניגרט אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הביצים בסיר; לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 8 דקות.
מעבירים את הביצים לקערה של מי קרח עם כפית מחוררת, ולאחר מכן לנקז, לקלף בערך לקצוץ.
מחממים שמן זית 1/4 אינץ ' במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את קוביות הלחם ומטגנים, מסתובבים עם כפית מחוררת, עד הזהב, על 2 דקות.
מעבירים את הקרוטונים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
להשליך את השכבה החיצונית של עלים מן escarole. להפריד את העלים הנותרים לקצוץ גס. לזרוק עם קרוטונים בקערה גדולה.
שים את מיץ לימון, מיץ תפוזים, חומץ, שמן זית, שום אנשובי במיכל קטן מכוסה; לנער היטב. לזרוק עם הסלט. מחלקים בין הצלחות, למעלה עם ביצים קשות ומתבלים עם מלח ופלפל.