סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים
סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, ויניגרט רימונים, תפוזי טבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים, סלט גבינת עיזים רימון עם ויניגרט רימון תוצרת בית / ארוחת ערב מתקדמת & בגידה, ו סלט ארוגולה עם רימון, אבוקדו וגבינת עיזים.
הוראות
חותכים כל גבינת עיזים להיכנס 6 (1/2 אינץ') פרוסות.
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה.
להקציף יחד חלבונים ביצה 2 כף. מים בצלחת רדודה אחרת.
מניחים panko בצלחת רדודה שלישית. לדלות גבינת עיזים בתערובת קמח, לטבול בתערובת ביצה, לדלות בפנקו. מסדרים גבינת עיזים בשכבה אחת במחבת מרופדת בנייר אלומיניום; מכסים ומקררים 30 דקות עד 4 שעות.
מבשלים חצי מעגלי גבינת עיזים ב-2 כפות. שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם שאריות שמן זית וגבינת עיזים.
מחלקים ארוגולה וקטעים כתומים בין 8 צלחות; טפטוף עם ויניגרט רימון. למעלה כל סלט עם 3 כדורי גבינת עיזים.