סלט בייקון, ביצה ומלפפון
בייקון, סלט ביצים ומלפפון יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מים, סוכר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו סלט מלפפון עטוף עם בייקון וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את המלפפונים עם חומץ, מים, חמאה וסוכר ולהביא לרתיחה. כיסוי ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות. לחשוף ולבשל על חום מתון עד הרוטב מתעבה מעט ואת המלפפונים הם פריך במכרז, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש מתונה עד פריך, על 8 דקות.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר. מטגנים את הביצים באותו מחבת עד החלמונים רכים אבל לא נוזליים.
מעבירים את הביצים ללוח חיתוך וקוצצים אותם בגסות.
מערבבים בעדינות את הביצים לתוך המלפפונים. להתפורר גס בבייקון ולזרוק בעדינות. כפית את הסלט על צלחות, מפזרים פטרוזיליה ומגישים עם הטוסט.